Başkan Çetin muhtarlar gününü kutladı

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçedeki mahalle muhtarları onuruna verdiği kahvaltılı toplantıda Muhtarlar Günü’nü kutladı.

Nezaket Okulu tebessüm ettiriyor

Türkiye’nin ilk ve tek projesi olan Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulunda eğitim gören çocukların ve hizmetten memnun kalan ailelerin yüzleri gülüyor.

Sirkeli’ye yeni park ve halı saha

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Sirkeli Mahallesi’ndeki yeni park yapımını tamamlayarak halı saha çalışmasına başladı.

Pursaklar Belediyesi Eylül’de 12 bin metre imar yolu çalışması yaptı

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eylül ayı içerisinde başladığı birçok çalışmayı tamamladı. 33 sokağın asfalt yama işini tamamlayan ekipler, 12 bin metrelik imar yolu çalışması yaptı.

Belediyesi hizmet binasında dış cephe kaplama başladı

Pursaklar Emek Caddesi üzerinde 10 katlı olarak inşa edilen Belediye Hizmet Binası’nda dış cephe kaplaması başladı. İnşaatın bitmesiyle birlikte Pursaklar halkı belediye ile ilgili işlerini tek bir merkezden yapabilecek.

Başkan Selçuk Çetin çat kapı ziyaretlere devam ediyor

​Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, mahallelere yaptığı çat kapı ziyaretlerine devam edip hemşerilerinin taleplerini dinliyor.

Nezaketli miniklerin keyifli eğitimi

Türkiye’nin ilk ve tek projesi olan Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulunda geleceğin hanımefendileri ve beyefendileri eğlenerek öğreniyor.

Başkan Çetin esnaf ile istişare toplantısına katıldı

Pursaklar Esnafları Koruma ve Yaşatma Derneği (PURESDER) tarafından düzenlenen Esnaflarla İstişare Toplantısına katılan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin esnafın taleplerini dinleyip çözüm önerileri sundu.

Başkan Çetin’den Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a ziyaret

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı makamında ziyaret ederek ilçedeki sportif hizmetleri ve yapılacak olan yatırımları istişare etti.

Saray Mahallesine iki yatırım daha

Pursaklar Belediyesi’nin ilçe genelinde art arda yükselen projelerine iki yenisi daha eklendi. Saray Mahallesinde inşaatı başlayan Düğün Salonu ve Eğitim Kültür Yurt Binası bölgenin büyük bir ihtiyacına cevap verecek.

En Güzel Kedi Azra 10 bin TL ödül kazandı

Pursaklar Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu 2. Uluslararası Pursaklar Kedi Güzellik Festivali’nin finalinde podyuma çıkan 360 kedi içerisinde Ankara Kedisi olan Azra birinci olup 10 bin TL ödül kazandı.

Kediler podyum için hazır

2. Uluslararası Pursaklar Kedi Güzellik Festivalinin ikinci gününde 360 kedi jüri değerlendirmesinden geçerek yarışmaya hak kazandı. Şecere belgelerini alan yüzlerce kedi, 8 Ekim Pazar günü Pursaklar Belediyesi Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezinde podyuma çıkıp birinci olabilmek için yarışacak.

Pursaklar’da lezzet şöleni ve fotoğraf sergisi

2. Uluslararası Pursaklar Kedi Güzellik Festivali kapsamında Pursaklar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ev hanımlarına yönelik düzenlenen yemek yarışmasında hanımlar hünerlerini sergiledi. Belediye Başkanı Selçuk Çetin de yarışmacıları ziyaret ederek yemeklerin tadına baktı.

Hafta sonu Kedi Güzellik Festivali var

Ankara’nın kültür hazinesine sahip çıkan Pursaklar Belediyesi, geleneksel hale getirdiği uluslararası kedi güzellik festivalinin ikincisini 7-8 Ekim’de yapacak. Festival ile hem hayvan sevgisi aşılanmak hem de Ankara Kedisinin dünyaya tanıtılması amaçlanıyor.

Pursaklar Belediyesi aşure dağıttı

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin öğle namazı sonrası Hicret Camii cemaatine aşure ikram etti. İlçe genelindeki birçok camide de 2 binin üzerinde aşure dağıtımı yapıldı.

Başkan Çetin esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin geleneksel hale getirdiği esnaf ziyaretleri kapsamında yeni açılan iş yerlerine hayırlı olsun ziyaretlerine devam ediyor.

Dede ve nineler kaplıca tatilinin keyfini çıkarttı

Pursaklar Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen “Dedeler Neneler İkinci Bahara Koşuyor” müsabakasında kaplıca tatili kazanan vatandaşlar Kızılcahamam’da tatilin keyfini çıkarttı.

Kadınlar kışlık yiyeceklerini kendileri hazırlıyor

Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi pastacılık kursu üyeleri bir araya gelerek kışlık konserve, ezme ve tarhana hazırlıklarını yaptı.

Pursaklar ve Azerbaycan kardeşliğinin simgesi Karabağ Parkı

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Mimar Sinan Mahallesi’nde yapılan ve içerisinde bin 500 metrelik bisiklet yolu bulunan Karabağ Parkı, Pursaklar ile Azerbaycan kardeşliğinin simgesi oldu.

Pursaklar’da ödüllü Türk Mutfağı Yemek Yarışması

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen Kedi Güzellik Festivali kapsamında yapılacak olan Türk Mutfağı Yemek Yarışmasında birinci olan yarışmacıya 2 bin TL ödül verilecek.