Pursaklar’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı coşku ile kutlandı

Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yılmaz Pazar Alanlarını Ziyaret Etmeye Devam Ediyor.

Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yılmaz Atatürk Caddesinde bulunan Kapalı Cumartesi Pazar Alanını ziyaret ederek Esnafa hayırlı işler dileyip denetimlerde bulundu.

Başkan Yılmaz Çubuk Şehidi’ni dualarla son yolculuğuna uğurladı.

Türkiye-Irak sınır hattındaki terör operasyonunda çıkan çatışmada şehit düşen piyade sözleşmeli er Yener Kırıkçı Ankara’nın Çubuk ilçesinde toprağa verildi.

Pursaklar esnafının açılışını Başkan Yılmaz yaptı

Pursaklar'da faaliyete geçen iki esnafın iş yeri açılışını Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz ve Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler yaptı.

Cilt Bakım Kursunu ve Okuma Yazma Kursunu bitiren Hanımlar Sertifikalarını Aldı

Cilt bakımı kursunun 20 kursiyeri ile birlikte okuma yazma sınıfını başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifika almaya hak kazandı.

Pursaklar Belediyesi’nde İlk Encümen Toplantısı Yapıldı

Pursaklar Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Hasan Hüseyin İleri başkanlığında ilk Encümen toplantısı gerçekleştirildi.

Pursaklar Saray’da Yeni Park alanı inşası başladı

Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz’ın talimatları ile 9.200 m2 alanı kapsayan yeni bir park inşasına başlandı.

Pursaklar’da 12 bin 400 kişi kitap okuyup sınava girdi

5. Pursaklar Kitap Okuyor projesi kapsamında ilçe genelinde 12 bin 400 öğrenci ve veli, Pursaklar Belediyesi tarafından hediye edilen 12 bin 400 kitabı 3 ay boyunca okuyup 48 okulda aynı anda sınava girdi.

Nezaket Okulu öğrencilerinden Başkan Yardımcısı Ufuk Sipahi'ye hayırlı olsun ziyareti

Pursaklar Belediyesi bünyesinde eğitim gören Nezaket Okulu öğrencileri, Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Sipahi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hanımlar bilgisayar destekli muhasebecilik sertifikası aldı

Pursaklar Belediyesi Ayyıldız Hanım Evindeki bilgisayar destekli muhasebe kursuna katılan kadınlar, 559 saatlik eğitimlerini başarıyla tamamlayarak sertifika aldı.

Fen İşleri Müdürlüğü aksaklıklara anında müdahale ediyor

Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz’ın talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri alt yapıdaki aksaklara anında müdahale edip, problemleri çözüyor. Taleplerin kısa sürede karşılanması vatandaşı da memnun ediyor.

Başkanımız Ayhan Yılmaz, belediye başkanı unvanıyla ilk nikahı kıydı

31 Mart yerel seçimlerinde Pursaklar Belediye Başkanı seçilen Ayhan Yılmaz, belediye başkanı unvanıyla ilk nikâhını kıydı. Başkan Yılmaz, nikâhlarını kıydığı genç çiftlere ömür boyu mutluluk diledi.

Başkanımız Ayhan Yılmaz, emniyet teşkilatını yemekte ağırladı

Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz, Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla ilçedeki emniyet mensuplarını belediyenin sosyal tesisindeki yemekte ağırlayıp Polis Haftasını kutladı.

Belediye Başkanımız Ayhan Yılmaz semt pazarını denetledi

Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz, Yavuz Bulvarı üzerinde kurulan Çarşamba Pazarını ziyaretinde esnafa hayırlı işler dileyip denetimlerde bulundu.

Nezaket Okulu öğrencilerinden polislere anlamlı ziyaret

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu öğrencileri, Türk Polis Teşkilatının 174’üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle Pursaklar Merkez Polis Amirliğini ziyaret edip Polis Haftasını kutladı.

AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatından Başkanımız Ayhan Yılmaz’a hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Servet Türkayık, MHP Pursaklar İlçe Başkanı Gökhan Balcı, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Başkanımız Ayhan Yılmaz’a hayırlı olsun ziyareti

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ile Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sefer Turan, Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Meclisi yeni başkan ve üyeleriyle ilk toplantısını yaptı

Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz başkanlığında gerçekleşen Pursaklar Belediye Meclisi Olağan Toplantısında başkan vekilleri, katip üyeler ve ihtisas komisyonları belirlendi.

Asım Balcı’dan Belediye Başkanımız Ayhan Yılmaz’a hayırlı olsun ziyareti

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanımız Ayhan Yılmaz ilk günden sokağa inip vatandaşla hasbihal etti

Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz mazbatayı ve görevi teslim alıp sokağa inerek hemşerileriyle bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Yılmaz “Bizler sadece seçim zamanı değil, her zaman hemşerilerimizin arasında ve yanındayız. Teveccühlerinden dolayı tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.