Nezaket Okulları yerli malı etkinliği düzenledi

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu öğrencileri Yerli Malı Haftası etkinliği düzenleyerek sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandı.

Pursaklar Belediyesi 15 km daha imar yolu çalışması yaptı

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kasım ayı içerisinde başladığı birçok çalışmayı tamamlayıp 15 km daha imar yolu çalışması yaptı.

Pursaklar Anaokulundan Tebessüm Çarşısına anlamlı destek

Pursaklar Anaokulu öğrencileri duyarlı bir davranış sergileyerek almış oldukları kışlık çorapları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için Pursaklar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Tebessüm Çarşısı’na bağışladı.

Pursaklar’ın Sultanları üst üste 6 galibiyete imza attı

Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı son altı hafta oynadığı maçların tamamını kazanarak galibiyet serisine devam etti. 11. Hafta Bartın Polisgücü’nü konuk eden ev sahibi Pursaklar müsabakayı 3-0 kazanarak puanını 23’e yükseltti.

Nezaket Okullarından hayvan duyarlılığı

Türkiye’nin ilk ve tek projesi olan Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulunda öğrenciler büyük bir duyarlılık örneği göstererek kış mevsiminde kuş ve kedilerin üşümemesi için mini evler yaptı.

Pursaklarlı kadınlar tiyatronun keyfini çıkarttı

Pursaklar Belediyesi Altınova ve Hüma Sultan Hanım Evi üyeleri devlet tiyatrolarında Rumuz Goncagül oyununu izleyerek tiyatronun keyfini çıkarttı.

Pursaklar Belediyesi kışa hazır

Pursaklar Belediyesi kış mevsimi öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı. Yetkililer çok sayıda ekip ve ekipman ile mesai yaparak kış mevsiminin sorunsuz atlatılmasını amaçlıyor.

Pursaklar halkı Şeb-i Arus’ta

Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Konya’da düzenlenen Mevlana’nın 744’üncü Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Etkinliklerine çok sayıda Pursaklarlıyı götürdü.

Pursaklar Kudüs için ayakta

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ABD’nin Kudüs kararına tepki gösterip “Kudüs coğrafi değil imani meseledir. Peygamberimizin emanetine kimse ihanet edemez” dedi.

Pursaklar’da mahalle mahalle güvenlik toplantısı

Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara başkanlığında başlatılan ‘Mahalle Güvenliği’ toplantılarının ilki Saray’da yapıldı.

Başkan Çetin ve Türkayık öğrencileri sevindirdi

AK Parti Pursaklar Gençlik Kolları tarafından hazırlanan çok sayıda atkı ve şapka Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve İlçe Başkanı Servet Türkayık tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Pursaklar’ın Sultanları 5'te 5 yaptı

Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı son beş hafta oynadığı maçların tamamını kazanarak galibiyet serisine devam etti. Gümüşhane, Samsun, Anadolu Üniversitesi, TED Ankara Kolejliler’in ardından Kahramankazan’ı da mağlup ederek puanını 20’ye yükseltti.

Başkan Çetin, Sirkeli’de ağaç dikti

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Sirkeli İlkokulu bahçesine öğrencilerle birlikte çok sayıda ağaç dikti.

Başkan Çetin engellilerle bir araya geldi

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Özel programında engelli vatandaşlarla bir araya gelip onları yemekte ağırladı.

Tebessüm Çarşısı’ndan bin 250 aileye gıda yardımı

Pursaklar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Tebessüm Çarşısı ilçedeki ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yaklaşan kış mevsiminde bin 250 aileye gıda paketi dağıtımı başladı.

AK Parti Pursaklar 4. Olağan İlçe Kongre'si yapıldı

Pursaklar Belediyesi Abdurrahim Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Pursaklar 4. Olağan Kongre’de İlçe Başkanlığına Servet Türkayık seçildi.

Altınovalı kadınlara evlilik öncesi eğitimi verildi

Altınova İlkokulunda düzenlenen ‘Evlilik Öncesi Eğitim’ seminerinde genç kızlara ve annelere evlilikteki sağlıklı iletişim konusu anlatıldı.

Dede Torun Evi şifa dağıtıyor

Pursaklar Belediyesi Saray Dede Torun Evi’nde düzenlenen sağlık seminerinde ihtiyarlara yüksek tansiyon ve şeker hastalıkları hakkında bilgi verildi. Kuşakları buluşturan dede torun evlerinde sunulan hizmetlerle ihtiyarların morali yüksek tutulup sağlıkları kontrol ediliyor.

Pursaklar’ın Sultanları 4'te 4 yaptı

Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı son dört hafta oynadığı maçları kazanarak galibiyet serisine devam etti. Gümüşhane Gençlerbirliği, Samsun Büyükşehir Anakent, Anadolu Üniversitesi’nin ardından İBA Kimya TED Ankara Kolejliler’i de mağlup ederek puanını 17’ye yükseltti.

Pursaklar’da kadınların eğitim seferberliği sürüyor

Pursaklar Belediyesi hanım evlerinde düzenlenen okuma yazma kursu ile işaret dili kursuna katılan kadınlar eğitimlerini başarı ile tamamlayıp sertifika aldı.