Pursaklar’da kaçak yapıyla mücadele sürüyor

Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kaçak yapıyla mücadele ederek denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Pursaklarlı kadınlardan Altınköy gezisi

Pursaklar Belediyesi hanım evi üyeleri Altınköy Açık Hava Müzesi’ni gezerek unutulmaya yüz tutmuş zanaatları yerinde görüp keyifli bir gün geçirdi.

Pursaklar’da hesaplı kurban bulmak mümkün

Pursaklar Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurban satış yerini hazırladı. Kurbanlık hayvanlarını ilçeye getiren esnaf siftah yaptı.

Dedelere Çankırı gezisi

Türkiye’nin ilk projesi olan ve 7 yıldır Pursaklar’da hizmet veren Dede Torun Evi üyelerine Çankırı gezisi düzenlendi. Geziden memnun kalan ihtiyarlar Başkan Çetin ve ekibine teşekkür etti.

Pursaklarlı kadınlar ahşaba can veriyor

Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evinde açılan ahşap boyama kursuna katılan kursiyerler renk renk bezedikleri ahşap malzemelere adeta can veriyor.

Pursaklar’da yaz spor okulu coşkusu

Pursaklar Belediyesi'nin her yıl düzenlediği yaz spor okulu bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Okul bahçelerinde yapılan yaz spor okullarında sona gelinirken yüzme ve salon sporları devam ediyor.

Pursaklar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete başladı

Pursaklar Belediyesi’nin ilçede üst üste hayata geçirdiği projelerden biri olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tamamlanarak hizmete başladı.

Pursaklar Kyokushin Şampiyonu

Antalya'da gerçekleşen 1. Altın Safran Açık Kyokushin Şampiyonasında Pursaklar Belediyesi sporcusu Aslı Delibal rakiplerini mağlup ederek şampiyon oldu.

‘Ak Nefer Selçuk Çetin’ Twitter’de TT oldu

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in sosyal medya takipçileri tarafından paylaşılan #AkNeferSelçukÇetin etiketi kısa sürede binlerce mesajla TT olup Türkiye gündemine oturdu.

Başkan Çetin, kardeş Bozova Belediyesi’ni ziyaret etti

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, kardeş şehir Bozova Kaymakamlığı ile Bozova Belediyesi’ni ziyaret etti. Kayyum olarak atanan Kaymakam Zekeriya Göker’den bilgi alan Başkan Çetin “Bozova’ya desteğimiz devam edecek” dedi.

Pursaklar’ın parklarında titiz çalışma yapılıyor

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bir yandan yeni parklar yaparken diğer yandan da ilçe genelindeki parkların bakım ve onarımını yapıyor. Bir kısmı bilinçli olarak tahrip edilen bir kısmı da deforme olan malzemeler yenilerek vatandaşın hizmetine sunuluyor.

Pursaklar Belediyesi kurumsal siteyi yeniledi

Pursaklar Belediyesi kurumsal web sayfası yeni yüzü ve içeriğiyle vatandaşın daha kolay hizmet almasını sağlayacak. Yenilenen site yayına girerek erişime açıldı.

Başkan Çetin Akıncı Üssü Davasında gazileri yalnız bırakmadı

Darbe girişiminde komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Hava Üssü’ndeki eylemlere ilişkin 486 sanığın yargılanmasına Sincan’da başlandı. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin de 15 Temmuz şehit yakınlarını ve gazileri yalnız bırakmadı.

Pursaklar’da semt pazarları denetim altında

Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçedeki semt pazar alanlarının denetimlerini sıklaştırdı. Yaz mevsimini de dikkate alan ekipler, pazarlardaki terazileri tek tek kontrol edip, gıdaların sağlam olup olmadığını inceledi.

Yeşil Pursaklar huzur veriyor

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde çok sayıda noktada çalışmalarını yürütürten, Park ve Bahçeler Müdürlüğü de yeşil seferberliği başlattı.

Pursaklar’ın parkları kauçukla kaplanıyor

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçedeki parkların çocuk oyun alanlarına kauçuk zemin kaplama çalışmalarına devam ediyor.

Öğrenciler sinema ile tebessüm ediyor

Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü yaz okullarındaki öğrencileri sinema ile buluşturup tebessüm ettiriyor.

Pursaklar Belediyesi’nden vergi mükelleflerine bir kolaylık daha

Pursaklar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü vergi mükellefleri için Halkbank ve Denizbank ile anlaşma yapıp ödemelerin masrafsız bir şekilde gerçekleştirilmesine olanak sağladı.

Pursaklar Belediyesi’nde işçiler toplu iş sözleşmesi imzaladı

Pursaklar Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesiyle çalışanların özlük haklarında iyileşme yapıldı. Sözleşmeyi taraflar adına Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve Hizmet-İş Ankara 2 No’lu Şube Başkanı Recep Dere imzaladı.

Pursaklar’da hanımlar şehitler için hatim indirdi

Pursaklar Belediyesi Hanım Evlerindeki üyeler, şehitler ve ülkenin selameti için Kur’an okuyup 12 hatim indirdi.