Nezaket Okulu öğrencileri yerli malı etkinliği düzenledi

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu öğrencileri Yerli Malı Haftası etkinliği düzenleyerek sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmayı öğrendi.

Pursaklar’da karla mücadele 7/24 sürüyor

Ankara’yı etkisi altına alan yoğun kar yağışına karşı Pursaklar Belediyesine bağlı karla mücadele ekipleri gece gündüz mesai yaptı.

Pursaklar halkı Konya’daki Şeb-i Arus’ta

Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Konya’da düzenlenen Mevlana’nın 745’inci Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Etkinliklerine çok sayıda Pursaklarlıyı götürdü.

Yüzme Havuzu tamamlandı

Pursaklar Belediyesi’nin ilçe genelinde art arda yükselen projelerinden biri olan Saray Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı tamamlandı. Çevre düzenlemesi de yapılan havuzda test aşamalarına başlanacak

Kasım ayında 47 sokakta çalışma tamamlandı

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kasım ayında 47 sokakta çalışmalarını tamamlayarak, 11 bin 850 metre imar yolu çalışması ile 6 bin ton asfalt serimi yaptı.

Özel çocuklar özel festivalde

Pursaklar Belediyesi’nin katkılarıyla Tüm Engelliler Konfederasyonu tarafından AKM’de düzenlenen Engelsiz Kent Ankara Sosyal Farkındalık Kültür ve Sanat Festivaline katılan Pursaklar Belediyesi Down Sendromlu Çocuklar Nezaket Eğitim Merkezi öğrencileri keyifli bir gün geçirdi.

Minik halterciler ‘Dev Adam’ ile buluştu

Pursaklar halter takımının minik sporcuları Ankara Atatürk Spor Salonunda düzenlenen Türkiye Halter Şampiyonasını izlemek ve yarışan takım arkadaşlarına destek vermek için Milli Halterci Halil Mutlu ile müsabakayı izledi.

Pursaklar'ın Sultanları Şanlıurfa'yı'ı 3-0 mağlup etti

1.Lig Bayanlar B Grubunda fırtına gibi esen Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı, 10. Hafta konuk ettiği Şanlıurfa Sefa Sporu 3-0 mağlup edip puanını 28’ye çıkarttı.

Nezaket Okulu öğrencilerine diş muayenesi

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu öğrencileri hem sağlık eğitimi aldı hem de diş taramasından geçti.

Pursaklar Belediyespor şampiyonluğu hedefliyor

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Pursaklar Belediyespor şampiyonluğu hedefleyerek bir üst lige çıkmak istiyor.

Özel Halk Otobüsleri Pursaklar’da hizmete başlıyor

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, nüfusu 150 bine yaklaşan Pursaklar’da 4 Aralık’tan itibaren 10 adet Özel Halk Otobüsünün Pursaklar – Kızılay seferlerine başlayacağının müjdesini verdi.

Bosna Hersek’ten gelen STK’lar Başkan Çetin’i ziyaret etti

Bosna Hersek’ten gelen sivil topluk kuruluşlarının temsilcileri Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i makamında ziyaret etti.

Anadolu Efsaneleri tiyatrosu Akün Sahnesinde oynandı

Pursaklar Belediyesi Sanat Akademisi tarafından Akün Sahnesinde oynanan Anadolu Efsaneleri tiyatrosu büyük ilgi gördü. Tiyatroyu Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in yanı sıra çok sayıda davetli izledi.

Küçük yaşta kitap sevgisi aşılanıyor

Pursaklar Belediyesi bünyesinde eğitim veren Türkiye’nin ilk ve tek Nezaket Okullarında 4 ila 6 yaş arasındaki çocuklara küçük yaşta kitap sevgisi aşılanıyor.

Başkan Selçuk Çetin öğretmenleri yemekte ağırladı

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçedeki öğretmenler onuruna Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezinde yemek verip eğitimcilerle bir araya geldi.

Dede Torun Evlerinde ilmi sohbetler devam ediyor

Kuşaklar arası bağı güçlendirmek için 2010 yılında Dede Torun Evi projesi hayata geçiren Pursaklar Belediyesi, kış aylarında dört ayrı merkezde ihtiyarlar için özel ilmi sohbetler düzenliyor.

Başkan Çetin, okullara çiçek gönderip öğretmenler gününü kutladı

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçedeki bütün okullara çiçek göndererek Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Temizlik işçisinden örnek davranış

Pursaklar Belediyesi’nde görevli temizlik personeli Fatih Özmen, Yunus Emre Caddesi’nde temizlik yaptığı sırada poşet içerisinde bulduğu yaklaşık bin 260 TL parayı emniyete teslim ederek örnek bir davranışa imza attı.

Ayyıldız Hanım Evi kursiyerleri kişisel gelişim sertifikası aldı

Pursaklar Belediyesi Ayyıldız Hanım Evi’nde devam eden Kişisel Gelişim Kursuna katılan 13 kursiyer eğitimlerini tamamlayarak sertifika aldı.

Tebessüm Sinemasında iki haftada 750 kişi film izledi

Pursaklar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Tebessüm Sineması’nda gösterime giren ‘Tavşan Okulu’ ve ‘Ayı Kardeşler 2’ filmlerini iki haftada 750 kişi izledi.