Başkan Ertuğrul Çetin, belediye personeli ile bayramlaştı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, bayram tatili sonrası birim müdürlüklerini ve şantiyeleri ziyaret ederek personel ile tek tek bayramlaştı.

Pursaklar Belediyesi Kurban Bayram’ında Vatandaşın Yüzünü Güldürdü

Pursaklar belediyesi modern kurban satış ve kesim alanı ile vatandaşların takdirini kazandı.

Engelliler Sosyal Tesisinin açılışını Başkan Ertuğrul Çetin yaptı

Pursaklar Belediyesi tarafından yaptırılan Engelliler Sosyal Tesisi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Başkan Ertuğrul Çetin: “35 günde tamamladığımız Kesimhane ve Satış Alanı’mız hayırlı olsun.”

Pursaklar Belediyesi’nin Gümüşoluk Mahallesinde bulunan Kurban Kesimhane ve Satış Alanı’nda hazırlıklar tamamlandı.

Kurban Bayramı Öncesi Zabıta Ekiplerinden Sıkı Denetim

Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde işyerleri ve marketler denetlendi.

Altınok’tan Başkan Ertuğrul Çetin’e ziyaret

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Pursaklar’da Yeni Belediye Binasında İlk Meclis Toplantısı

Ağustos ayının ilk belediye meclis toplantısı yeni belediye hizmet binasında yapıldı.

Pursaklar'da Hanımlar F Klavye Sertifikası Aldı

Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evindeki yaz kursuna katılan kursiyerler F Klavye sertifikası aldı.

Pursaklar'da Aracısız ve Komisyonsuz "Köylü Pazarı"

Pursaklar'da üreticilerin bahçelerinde, tarlalarında yetiştirdikleri meyve ve sebzeleri aracısız, komisyonsuz bir şekilde doğrudan tüketiciye sunduğu köylü pazarları kurulacak.

Yeni Belediye Binası Pursaklar’a Hizmet Vermeye Başladı

Belediyenin bütün birimlerini bir araya toplamak ve vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için Emek Caddesi üzerine yapılan Yeni Belediye binası hizmete açıldı.

Bakan Kasapoğlu’ndan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’e ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu beraberindeki heyet ile birlikte Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’i makamında ziyaret ederek Belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Kurban Satış ve Kesim alanında denetimlerde bulundu

Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Kurban Satış ve Kesim alanındaki kurbanlıkların sağlık taramasını yaparak denetimler de bulundu.

Ertuğrul Başkan Binlerce Çocuğa Spor Malzemesi Hediye Etti

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında yaz spor okuluna kayıt yaptıran öğrencilere spor kıyafetleri hediye etti.

Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evinde Sertifika heyecanı

Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evinde iğne oyası, kurdela nakışı, takı, yağlı boya resim, kara kalem resim, okuma yazma, örgü, dikiş, kuaförlük eğitimini başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi.

Ertuğrul Başkan’dan Sünnet olan Çocuklara Hediye Bisiklet

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sünnet ziyaretlerinde çocuklara bisiklet hediye ediyor.

Pursaklar’ da yeni dönem hızlı başladı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, görevine hızlı başladı. Belediye içi yapılanma çalışmalarını tamamlayan Ertuğrul Başkan, hizmetin vatandaşa en iyi şekilde ulaşması için gerekli tüm tedbirleri aldı.

Pursaklar Belediye Sporcuları Türkiye Gençler ve Büyükler Halter Şampiyonasında Terzi ve Yüksel’den altın madalya

Pursaklar Belediye Spor Kulübünün Sporcuları Mahmut Terzi ve Batuhan Yüksel Gençler ve Büyükler Türkiye Halter Şampiyonasında altın madalya kazandı.

Pursaklar'da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Pursaklar Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik yıl dönümünde hazırladığı programlarla milletin destansı mücadelesini unutturmadı.

Pursaklar’a Modern kurban satış ve kesim alanı

Pursaklar belediyesi her gün büyüyen ve gelişen ilçenin taleplerini karşılayabilecek modern bir kurban satış ve kesim alanı projesini hayata geçiriyor.

Yaz Okulunda ilk ders Ertuğrul Başkan'dan

Pursaklar Belediye Spor Kulübü yaz spor okulları bünyesinde açılan yüzme kursları, çocuklardan büyük ilgi görüyor.