29 Temmuz 2017 Cumartesi

Yeşil Pursaklar huzur veriyor

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde çok sayıda noktada çalışmalarını yürütürten, Park ve Bahçeler Müdürlüğü de yeşil seferberliği başlattı.

Yaz ayının gelmesiyle Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yaptığı çalışmalarla Pursaklar’ı adeta yeşile boyadı. Havaların ısınmasıyla birlikte çiçeklendirme, çim ekimi, ağaç nakilleri çalışmalarında sona gelen ekipler, çevre düzenlemesi, park, bahçe, koşu yolları, yürüyüş yolları ile Pursaklar’a güzellik kattı. İlçenin temizlik ve düzeni kadar yeşillendirilmesinin de önemli olduğunu her fırsatta ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin verdiği talimatlarla her geçen yıl ilçedeki park sayısını ve yeşil alanları çoğalttı. Vatandaşlara temiz ve yeşil bir Pursaklar sunan Pursaklar Belediyesi koşu yolları, parklar, bahçeler, yürüyüş yolları ve kaldırımlarda titiz çalışmalara devam ediyor.