30 Ocak 2018 Salı

Saray’a İstanbul siluetli park

Pursaklar Belediyesi Saray Mahallesinde yaptığı İstanbul siluetli parkı halkın hizmetine sundu.

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçedeki alt yapı ve yeşil alan çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalardan biri olan Saray Cumhuriyet Mahallesi Belediye Caddesi üzerindeki yeni park tamamlandı. İstanbul Boğaz köprüsü siluetinde yapılan ve çocuk oyun parkıyla da renklenen yeni park mahallenin siluetini de değiştirdi. Saray semt pazarının karşısındaki park içerisinde yürüyüş yolu, oyun alanları, kamelyalar ve çok sayıda ağaç da yer aldı. Pursaklar, Saray, Altınova ve Sirkeli gibi geniş bir coğrafyaya hizmet veren Pursaklar Belediyesinin her geçen gün yeşil alan çalışmalarını arttırdığını belirten Başkan Çetin, “Her geçen gün nüfusumuz artıyor, buna bağlı olarak ihtiyaçlar da çoğalıyor. Belediye olarak hemşerilerimizin taleplerini en kısa sürede çözüme kavuşturmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bu parkımızı da en kısa sürede tamamlayıp Saray’daki hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Hayırlı olsun” dedi.