26 Ekim 2018 Cuma

Pursaklar’ın Sultanları Samsun’u 3-0 mağlup etti

1.Lig Bayanlar B Grubunda mücadele eden Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı 4. Hafta konuk ettiği Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni 3-0 mağlup edip puanını 9’a yükseltti.

1.Lig Bayanlar B Grubunda dört haftayı geride bırakan Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı 9 puanla ligdeki mücadelesine devam ediyor. Geride kalan dört haftanın üçünde galibiyet elde eden Pursaklar’ın Sultanları, son hafta Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne geçit vermedi. Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Pursaklar Belediyesi Kapalı Spor Salonunda karşılaşan Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı maçın başından beri oyun üstünlüğünü koruyarak setleri 25-23, 25-19 ve 25-23’le kazandı. Maçı tribünde izleyen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin galibiyetin ardından takımı ve teknik ekibi tebrik edip başarılar diledi. 9 puanla dördüncü sırada bulunan Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı, beşinci hafta Kahramankazan Belediyesi ile karşılaşacak.