24 Ocak 2019 Perşembe

Pursaklar’ı Tebessüm Şehri yapan Başkan Çetin’e siyasetçilerden teşekkür

Pursaklar Belediyesi Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen AK Parti Pursaklar Belediye Başkan Aday ve Proje Tanıtım toplantısına katılan siyasetçiler yaptıkları konuşmada 15 yıl boyunca Pursaklar’a hizmet ederek ilçeyi Tebessüm Şehri haline getiren Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e teşekkür etti.

Aday ve proje tanıtım toplantısı için Pursaklar’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öhaseki, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Milletvekilleri, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AK Pursaklar Belediye Başkan Adayı Ayhan Yılmaz ilk olarak MHP Pursaklar İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette “Cumhur ittifakına gönülden bağlıyız” diyen Mehmet Özhaseki, 31 Mart’ta birlikte güzel bir sonuç alacaklarını ve Ankara’yı istişarelerle yöneteceklerini söyledi. MHP İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Pursaklar Belediyesi Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezindeki aday ve proje tanıtım toplantısına katılan Mehmet Özhaseki ve Hakan Han Özcan burada yaptıkları konuşmalarda “2004’te belde olarak aldıkları Pursaklar’ı ilk önce ilçe yapıp ardından da Tebessüm Şehri haline getiren Pursaklar Belediye Başkanımız Selçuk Çetin’e şükranlarımızı sunuyoruz. Allah kendilerinden razı olsun” diyerek teşekkür ettiler.

Çetin: “Pursaklar’ın bütün eksiklerini tamamladık”
Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin yaptığı konuşmada 2004’te köy görünümde olan Pursaklar’da Belde Belediye Başkanı olarak göreve başladıklarını ve 15 yılda Pursaklar’ın bütün eksiklerini tamamlayıp Ankara’nın en genç ilçesi haline getirdiklerini ifade etti. 31 Mart’a kadar da gece gündüz çalışacaklarını belirten Başkan Çetin “31 Mart’a kadar bir hedef koydum. Bizzat kendim 250 evi tek tek gezeceğim, bunun dışında diğer toplantı ve programlara katılacağım. İnşallah yeni destanlar yazacağız” dedi. Pursaklar’da eğitim, kültür, sanat, spor alanlarında önemli projeleri hayata geçirdiklerini de anlatan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “Bu projelerin devam ettirileceğine inanıyorum. Gözümüz arkada kalmayacak değerli bir kardeşimize emaneti teslim edeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

Ayhan Yılmaz projelerini anlattı
AK Parti ve Cumhur İttifuakı’nın Pursaklar Belediye Başkan Adayı Ayhan Yılmaz da yaptığı konuşmada “Pursaklar Belediye Başkanımız Selçuk Çetin’e yaptığı bu güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu hizmet bayrağını daha da yukarılara taşıyacağız” diyerek ilçede gerçekleştirmeyi düşündüğü projelerin video sunumunu yaptı. Projeler arasında “Okçuluk ve Binicilik Parkı, Köy ve Mahalle Konakları, İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi, Pursaklar Şehir Müzesi, Aile, Çocuk ve Gençlik Eğitim Akademisi, kitap Kafe, Engelliler Dayanışma Merkezi, Çocuk Trafik Eğitim Uygulama Pisti, Yeni Nesil Ekolojik Okul ve Sera Projesi, Aşevi Projesi, Yenilenebilir Enerji, Bebek Emzirme Merkezleri” yer alıyor.