13 Ekim 2017 Cuma

Nezaketli miniklerin keyifli eğitimi

Türkiye’nin ilk ve tek projesi olan Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulunda geleceğin hanımefendileri ve beyefendileri eğlenerek öğreniyor.

2017-2018 eğitim öğretimi döneminde 6 ayrı şubede hizmet veren Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu 4 ila 6 yaş arasındaki çocukları geleceğe hazırlıyor. Adab-ı muaşeret eğitiminin verildiği Nezaket Okulunda minikler eğlenerek öğreniyor. Çocuk İngilizcesinden güzel konuşmaya, beden temizliğinden çevre bilincine, arkadaş edinmeden hayvan sevgisine kadar 40’ın üzerinde farklı başlıkta eğitim gören çocuklar, kısa sürede toplumda fark edilir hale geliyor. Aldıkları eğitimler sonucu Milli Eğitimde de en başarılı öğrenciler arasında yer alan Nezaket Elçileri, sabahçı ve öğlenci olmak üzere eğitim görüyor. Eğlenerek öğrenme metodunun uygulandığı Nezaket Okulunda minikler hayal dünyası geliştiriyor, yeteneklerini keşfediyor. Uygulamadan memnun kalan Pursaklar halkı Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e teşekkür ederek bu projenin daha da yaygınlaştırılmasını hatta Türkiye’nin değişik bölgelerinde de uygulanmasını istiyor.