28 Eylül 2018 Cuma

Eylül’de 44 sokakta çalışma tamamlandı

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü eylül ayında 44 sokakta 8 bin 100 ton asfalt serimi ve metrelerce kaldırım inşaatı yaptı.

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü eylül ayı içerisinde 44 sokağın asfalt yama işini tamamlayıp, 3 bin 480 metre tül bordür ve bin 220 metre kare kilitli kaldırım tamiri ve imalatı yapıldı. Pursaklar’da ihtiyaç olan bölgelerde 750 metre yeni imar yolu açılırken, 2 bin 300 metre de mevcut imar yolu tesviyesi yapıldı. Sirkeli bölgesinde ise mevcut 16 kilometre imar yolu çalışması yapıldı. Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte talep eden okulların eksikleri giderilip, fiziki ihtiyaçları karşılandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Pursaklar genelinde sokak giriş çıkışlarında engelli rampası yapımına devam etti. Bordür ve kaldırım çalışmalarını da sürdüren ekipler, Pursaklar genelindeki havuz ve Parkların bakım ve tamir işlerini sürdürdü. Yeni fidanlık inşası ve park yapımlarına da devam eden ekipler, yaklaşan kış mevsimi öncesi ihtiyaç olan sokaklarda çalışmaları hızlandırdı. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi ve Pursaklar Belediyesi’nin büyük bir uyum içinde ilçe genelindeki çalışmaları yürüttüğü belirtildi.