17 Ağustos 2017 Perşembe

Dedelere Çankırı gezisi

Türkiye’nin ilk projesi olan ve 7 yıldır Pursaklar’da hizmet veren Dede Torun Evi üyelerine Çankırı gezisi düzenlendi. Geziden memnun kalan ihtiyarlar Başkan Çetin ve ekibine teşekkür etti.

Pursaklar’da dört ayrı merkezde hizmet veren Dede Torun Evi müdavimleri ata topraklarını ziyaret etmek için Çankırı’ya gezi düzenledi. Pursaklar Belediyesi’nin tahsis ettiği otobüs ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çankırı gezisine 40 dede katılarak ata toprağını ziyaret edip gezme imkanı buldu. Çankırı Tuz Mağarası, Taş Mescit, Çankırı Kalesi, Sultan Süleyman Camii, Tarihi Çamaşırhanenin de aralarında bulunduğu birçok yeri ziyaret eden ihtiyarlar, öğle yemeğinde Çankırı Belediyesi’nin misafiri oldu. Pursaklar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Kocakuşak da gezide dedelere eşlik etti. Çankırı Belediyesi yetkililerinin rehberlik ettiği gezide ihtiyarların mutlu bir gün geçirdiğini belirten Pursaklar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Kocakuşak “Bizlere bu imkanı sağlayan Başkanımız Selçuk Çetin’e ve bizleri misafir eden Çankırı Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Güzel bir gezi oldu” dedi. Günübirlik ziyaretlerini tamamlayan Dede Torun Evi müdavimleri belediyenin otobüsü ile Pursaklar’a döndü.