02 Ekim 2017 Pazartesi

Dede ve nineler kaplıca tatilinin keyfini çıkarttı

Pursaklar Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen “Dedeler Neneler İkinci Bahara Koşuyor” müsabakasında kaplıca tatili kazanan vatandaşlar Kızılcahamam’da tatilin keyfini çıkarttı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Dedeler Neneler İkinci Bahar Koşusu bu yıl da Pursaklar’da gerçekleştirildi. 2 bin kişinin katıldığı yarışmada 40 kişi eşleri ve çocuklarıyla birlikte kaplıca tatili kazandı. Talihli dede ve nineleri Kızılcahamam Kaplıcalarında tatil yaptıran Pursaklar Belediyesi on bir yıldır bu geleneği sürdürüyor. Yaşı geçkin ama gönlü genç dede ve neneler her yıl spor müsabakasında gösterdikleri performansla takdir topluyor. Belediyenin bu özgün projesi hem Ankara’da hem de Türkiye genelinde ilgi ile takip ediliyor. Ankara’nın birçok ilçesinden bu müsabakaya katılarak ödül kazanan deve ve nineler Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e böyle bir projeyi hayata geçirerek ihtiyarları unutmadığı için teşekkür etti. Kaplıca tatilini tamamlayan deve ve neneler Pursaklar Belediyesi’nin otobüsleri ile evlerine döndü.