03 Temmuz 2017 Pazartesi

Başkan Çetin’den yoğun hafta sonu mesaisi

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin hafta sonu gerçekleşen nikâh merasimlerinde ve iş yeri açılışlarında hemşerilerini yalnız bırakmadı.

Nikâhlar, iş yeri açılışları, ziyaretler ve çeşitli organizasyonda yoğun bir hafta sonu geçiren Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, hemşerileriyle bir araya gelip Pursaklar halkına destek verdi. Çok sayıda yeni nişanlı çiftin nikah ve düğün merasimlerine katılan Başkan Çetin, ilçede kurulan yeni iş yerlerinin açılışını da gerçekleştirdi. Hemşerilerini iyi ve kötü günde yalnız bırakmayan Başkan ev ziyaretleriyle de vatandaşla yakından ilgilenip talepleri dinledi. Belediyenin çalışmalarını da yerinde denetleyen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin yoğun geçen hafta sonu mesaisini şu sözlerle değerlendirdi: “Gece gündüz sahadayız, hemşerilerimizle bir aradayız. Tebessüm Şehri Pursaklar’da bir ve beraberiz. Nikah merasimleri, iş yeri açılışları, esnaf ve ev ziyaretlerimizle hemşerilerimizle bir araya geldik. Derdimiz hizmet etmek, gönüllere girmek. Çok şükür hemşerilerimiz bizi her gördükleri yerde bağırlarına basıyor. Hepsine teşekkür ediyorum.”

Hafta içi mesaisinin büyük bir kısmını hemşerileriyle geçiren Başkan Çetin, hafta sonu da yoğun çalışma temposu ile belediye hizmetlerini denetleyip, hemşerilerinin mutlu günlerinde, hüzünlü günlerinde yanlarında olmayı sürdürüyor.