11 Temmuz 2017 Salı

Başkan Çetin’den Sakarya Valisine ziyaret

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu ile Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu ziyaret etti.

Başkan Selçuk Çetin beraberindeki başkan yardımcıları Nedim Erçetin ve Seyit Mehmet Gümüş ile birlikte Sakarya Valisi Balkanlıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Çetin “Sayın Valimiz Sakarya için güzel hizmetler yapacaktır. Kendilerine başarılar diliyorum. Rabbim yolunu açık etsin” dedi. Misafirlerini makamında ağırlayan Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve heyetine teşekkür etti. Ziyaretin ardından Vali Balkanlıoğlu ile birlikte Sakarya Büyükşehir Belediyesini de ziyaret eden Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile bir araya geldi. Misafirlerini başkanlık makamında ağırlayan Başkan Toçoğlu, belediyenin hizmetleri hakkında bilgi vererek fikir alışverişinde bulundu. Başkan Selçuk Çetin ise Pursaklar Belediyesi’nin projelerini ve hizmetlerini paylaştı. Türkiye’de ilklere imza atan Pursaklar Belediyesi’nin projeleri Vali Balkanlıoğlu ve Belediye Başkanı Toçoğlu’nun da beğenisini kazandı. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Pursaklar Belediyesi’nin yayınlarından oluşan Şehristan ve Medeniyet Beşiğimiz Kadim Şehirlerimiz kitaplarını hediye etti.