31 Ağustos 2017 Perşembe

Başkan Çetin arife gününde şehitliği ziyaret etti

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin arife gününde şehitliği ziyaret ederek Fatiha okuyup “Rabbim azizi şehitlerimizden ve kahraman gazilerimizden razı olsun” dedi.

Kurban Bayramının arifesinde Pursaklar’daki şehitliği ziyaret eden Başkan Selçuk Çetin kabirlere gül suyu döküp Fatiha okudu. “Eğer bugün bayram edebileceksek aziz şehitlerimiz, kahraman gazilerimiz sayesindedir” diyen Başkan, herkesin kabir ziyaretinde bulunması gerektiğini belirtip, özellikle şehit kabirlerini ziyaret etmeleri tavsiyesinde bulundu. Şehitlikteki ziyarette duygulu anlar yaşan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin okuduğu Fatihaların ardın şunları söyledi: “Rabbim aziz şehitlerimizden razı olsun. Onları Peygamber Efendimiz (s.a.v)’ komşu eylesin. Gazilerimize sağlıklı ömür nasip etsin. Vatanımızı, necip milletimizi daima kötülerden ve kötülerin şerrinden korusun.” Başkan Çetin’e şehitlik ziyaretinde Zabıta Müdürü Ali Aytaşgın da eşlik etti.