05 Ağustos 2017 Cumartesi

‘Ak Nefer Selçuk Çetin’ Twitter’de TT oldu

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in sosyal medya takipçileri tarafından paylaşılan #AkNeferSelçukÇetin etiketi kısa sürede binlerce mesajla TT olup Türkiye gündemine oturdu.

Pursaklar’da yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Belediye Başkanı Selçuk Çetin, şimdi de twitter gündemine oturdu. Sosyal medya takipçileri #AkNeferSelçukÇetin etiketi ile paylaşımlarda bulundu. Başkan Çetin’in hemşerileriyle olan fotoğrafları ve ilçede hayata geçirdiği projeleri paylaşan sosyal medya kullanıcıları kısa sürede binlerce mesaj paylaşarak Başkan’ı TT (Trending Topic) yaptı. Türkiye gündeminde ilk sıraya yerleşen ve uzun süre ilk sırada kalan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in yaptığı hizmetler ve AK Parti davasına bağlılığı Twitter’de en çok konuşulan konular arasına girdi ve TT oldu.